Fa'aauau le suotosina ma savali pea, Daly Innovation Semi-annual Chronicle

Ua tafe mai vaitau, ua oo mai le ogatotonu o le taumafanafana, afa i le 2023.

O lo'o fa'aauau pea ona faia e Daly su'esu'ega loloto, fa'afou i taimi uma le maualuga o le fa'afouga fou o le alamanuia fa'atautaia o ma'a, ma o ia o se lōia o le atina'e maualuga i le alamanuia.

Fa'alautele agai i luga ma mea fou

O le tekonolosi autu maualuga o le faavae lea mo le ola ma le atinaʻeina o se atinaʻe.O lo'o tuuto atu Daly i le fausiaina o tomai fa'atekonolosi e ta'imua i alamanuia.

E oʻo mai i le taimi nei, o Daly o loʻo i ai le aofaʻiga o nofoaga autu e fa R & D, aʻoaʻoina se vaega o 'au R & D faʻapolofesa, faʻapipiʻiina i se numera o tomai faʻapitoa R & D ma suʻega meafaigaluega, ma maua toetoe 100 pateni faʻapitoa i le aofaʻi.

Fausia oloa ma le malosi

I. Daly Home Energy Storage BMS

O suʻesuʻega ma atinaʻe faʻapitoa a Daly e faʻatatau i le teuina o le malosi, lea e mafai ona faigofie ona iloa le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o pusa maa ma fesoʻotaʻiga atamai i se tulaga maualuga, e aumaia ai faʻamatalaga sili atu ona atamai mo le puleaina o le lithium battery i faʻataʻitaʻiga o le teuina o fale.

II.Ta'avale Daly Amataina BMS

O Daly e loloto le fa'aogaina o le fa'aogaina o le malosi o le ta'avale, fa'atautaia le tekonolosi autu o le puleaina o le eletise, ma fesoasoani lelei i le malosi fa'amata "tau atu i le lithium" e puipuia ai le saogalemu o lou fa'aaogaina o le eletise i so'o se malaga.

III.Daly Cloud

O le Daly Cloud e tuʻuina atu auaunaga mamao, vaʻavaʻa, vaʻaia, ma atamai faʻapitoa mo le puleaina o maa mo le tele o tagata faʻaoga lithium.

IV.Daly WiFi module

Na faʻalauiloa e Daly le module WiFi, ma o le telefoni feaveaʻi APP ua maeʻa ona faʻafouina ma faʻaleleia, lea e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o le vaʻavaʻai mamao ma le puleaina o maʻa, ma aumai ai se fofo sili atu le faigofie o le lithium battery.

V. DalySu'esu'e o le fa'asologa o uaea & Paleni ole maa Lithium

O le su'esu'e o le fa'asologa o le uaea & Paleni o le maa Lithium e mafai ona vave ma lelei ona iloa le laina laina o le tele o manoa o pusa maa.O loʻo i ai le malosi faʻatusa, ma o le faʻatusatusaga o loʻo i ai nei e mafai ona oʻo atu i le 10A.O se tasi meafaigaluega e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le faʻapotopotoga faʻatasi ma le tutusa.

4

Matou te faʻaaogaina le faʻamaoni e sui ai le faʻaaloalogia

2023.04

Ua ausia e Daly le galulue faatasi ma le Xi'an International Studies University e fausia se nofoaga e faatino ai a'oa'oga i fafo atu o le lotoa mo tamaiti a'oga kolisi.

2023.05

I le mae'a ai o fa'asologa o filifiliga faigata, na pasia ma le manuia e Daly ia su'esu'ega tetele e valu, ma na filifilia ma le manuia Daly e avea ma "Synergy Multiplication Enterprise" i le Dongguan's "Doubling Plan".

Faatasi ai ma lona atoatoa ma faʻaauau le faʻafouina gafatia, ua filifilia Daly e avea o se atinaʻe laiti ma feololo faʻavae tekonolosi.

2023.06

Na manumalo Daly i le Komiti o Pulega o le Vaituloto o Songshan, o le vaega muamua o tupe lagolago mo pisinisi tekonolosi...

I le avea ai o se kamupani taʻutaʻua i totonu o le alamanuia, o le a faʻaauau pea ona faʻataunuʻuina e Daly ana matafaioi faʻapisinisi, faʻaauau pea ona faʻavavevave le saoasaoa o mea fou, avea ma faʻasalalauga fou o le malosi i le lalolagi, ma faʻaolaina le malosi fou i totonu o le pisinisi o le pulega o le maa a Saina.


Taimi meli: Iul-19-2023