O oloa fou|5A fa'ato'a fa'apaleni fa'atino e faigofie ai ona fa'aoga maa lithium ma umi atu

E leai ni laulaau tutusa se lua i le lalolagi, ma e leai ni maa lithium tutusa e lua.

E tusa lava pe faʻapipiʻi faʻatasi maʻa e sili ona lelei, o eseesega o le a tupu i ni tikeri eseese pe a maeʻa se vaitaimi o le faʻaogaina ma le faʻaaogaina o taamilosaga, ma o lenei eseesega o le a faasolosolo malie ona faʻateleina pe a faʻalauteleina le taimi faʻaoga, ma o le a sili atu le leaga ma le leaga - i le va o maʻa. E faasolosolo malie ona faateleina le eseesega o le voltage, ma o le taimi o le totogi ma le lafoaia e sili atu ona puupuu ma puupuu.

图片1

I se tulaga e sili atu ona leaga, o se sela le lelei o le maa e mafai ona tupu ai le vevela tele i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le lafoaia, poʻo le faʻaleagaina o le vevela, e ono mafua ai ona tape atoa le maa, pe mafua ai se faʻalavelave mataʻutia.

Tekinolosi faapaleni maa o se auala lelei e foia ai lenei faafitauli.

O le pusa paleni paleni e mafai ona faʻamautu lelei i le taimi o le faʻagaioiga, o le malosi lelei ma le tuʻuina atu o le taimi o le pusa maa e mafai ona faʻamautinoa lelei, o le maa o loʻo i totonu o se tulaga faʻaleleia atili i le taimi o le faʻaaogaina, ma o le tulaga saogalemu e matua faʻaleleia.

Ina ia faʻamalieina manaʻoga taʻitoʻatasi o le paleni malosi i faʻataʻitaʻiga eseese o le faʻaogaina o le lithium battery, na faʻalauiloa e Daly se5Se vaega paleni fa'agaoioii luga o le faavae o loʻo iai1O se vaega paleni malosi.

5E le pepelo le au paleni

E tusa ai ma le fua faʻatatau, o le maualuga o le paleni paleni e mafai ona ausia e le Lithium 5A active balancer module e sili atu i le 5A.O lona uiga o le 5A e le gata e leai se tulaga sese, ae o loʻo iai foʻi se mamanu faʻasolosolo.

O le mea e taʻua o le redundant design e faʻatatau i le faʻaopoopoina o vaega faʻaogaina poʻo galuega i totonu o se faiga poʻo se oloa e faʻaleleia ai le faʻamaoni ma le faʻapalepale o sese o le faiga.Afai e leai se manatu o oloa e manaʻomia le lelei, matou te le mamanuina oloa faʻapenei.E le mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le lagolagoina o le tomai faʻapitoa e sili atu i luga o le averesi.

Ona o le tele o le faʻaogaina o le gaioiga o loʻo i ai nei, pe a tele le eseesega o le voli maa ma e manaʻomia le paleni vave, e mafai e le Daly 5A le paleni faʻagaioiga faʻamaeʻa ona faʻamaeʻaina le paleni i le saoasaoa vave e ala i le maualuga o le paleni o loʻo i ai nei, faʻamautinoa lelei le tumau o le maa. ., faaleleia le faatinoga o le maa, ma faaumiumi le ola o le maa.

E tatau ona maitauina o le tutusa o le taimi nei e le sili atu pe tutusa ma le 5A, ae masani ona fesuisuiai i le va o le 0-5A.O le tele o le eseesega o le voltage, o le tele o le paleni paleni;o le laʻititi o le eseesega o le voltage, o le laʻititi lea o le paleni paleni.E fa'amauina lea i le fa'aogaina o le fa'agaoioiga uma o le fa'aliliuga malosi.

Malosiaga fe'avea'ifaapaleni

O le Daly active balancer module e fa'aaogaina ai le fa'aliliuina o le malosi paleni fa'amalosi, lea e i ai le tulaga sili ona lelei o le maualalo o le fa'aaogaina o le malosi ma le fa'aitiitia o le vevela.

O lona faiga galue e faapea pe a iai se eseesega voltage i le va o manoa o le maa, o le faʻaogaina o le paleni paleni e faʻafeiloaʻi le malosi o le maa e maualuga le voltage i le maa e maualalo le eletise, ina ia faʻaitiitia ai le voltage o le maa e maualuga le voltage, ae o le voltage o le maa e maualalo le voltage si'itia.Maualuluga, ma iu ai ina ausia paleni mamafa.

O lenei faiga faapaleni o le a le i ai se tulaga lamatia o le soona totogi ma sili atu le lafoaia, ma e le manaʻomia ai se sapalai eletise mai fafo.E i ai tulaga lelei i tulaga o le saogalemu ma le tamaoaiga.

I luga o le faʻavae o le masani faʻafeiloaʻiga malosi paleni paleni, Daly tuʻufaʻatasia ma tausaga o faʻapolofesa faʻapolofesa pulega faiga faatekonolosi faaputuputuina, sili atu optimized ma maua le atunuu tusipasi pateni.

PC端-轮播图

Tuto'atasi module, faigofie ona fa'aoga

O le Daly active pancing module o se vaega galue tutoatasi ma e ese le uaea.Tusa lava pe fou pe tuai le maa, pe o loʻo i ai i le maa se faiga e pulea ai le maʻa pe o loʻo galue le faʻaogaina o le maa, e mafai ona e faʻapipiʻi saʻo ma faʻaoga le Daly active balancing module.

O le fa'ata'ita'iga fou o le 5A active balance module o se fa'aoga meafaigaluega.E ui lava e leai ni fesoʻotaʻiga atamai, ae otometi lava ona ki ma tape le paleni.E leai se manaʻoga mo le faʻapipiʻiina poʻo le mataʻituina.E mafai ona faʻapipiʻi ma faʻaoga vave, ma e leai se isi gaioiga faʻalavelave.

Mo le faigofie o le faʻaogaina, o le socket o le paleni module ua mamanuina ina ia faʻamaonia faʻavalevalea.Afai e le fetaui lelei le polo i le socket, e le mafai ona faʻaofiina, ma aloese mai le faaleagaina o le paleni module ona o le le saʻo o le uaea.E le gata i lea, o loʻo i ai ni faʻailoga faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo paleni module mo faʻapipiʻi faigofie;o lo'o tu'uina atu se uaea tu'ufa'atasia maualuga, lea e mafai ona feavea'i ma le saogalemu le 5A paleni.

O taleni uma ma foliga vaaia e faʻatatau i Daly-style

I le aotelega, o le 5A active pancing module o se oloa e faʻaauau ai le "taleni ma le matagofie" a Daly.

"Taleni" o le tulaga sili ona taua ma taua mo vaega o pusa maa.Lelei faʻatinoga, lelei lelei, mautu ma faʻalagolago.

"Fa'aaliga" o le sailiga e le uma o oloa e sili atu i le fa'amoemoega o tagata fa'atau.E manaʻomia le faigofie ona faʻaoga, faigofie ona faʻaoga, ma e oʻo lava i le fiafia e faʻaoga.

E talitonu malosi Daly o pusa lithium maualuga maualuga i le tulaga o le mana ma le teuina o le malosi e mafai ona faʻafefe i luga o le keke ma ia oloa, faʻatino lelei le faʻatinoga, ma manumalo atili ai i maketi.

640 (9)

Taimi meli: Sep-02-2023