Fa'amatalaga o le module parallel

O lo'o fa'atupuina fa'apitoa le fa'agata fa'atasi o lo'o iai neiato fa'atasifeso'ota'iga o le Lithium Battery Protection Board.E mafai ona faʻatapulaʻaina le tele o le taimi nei i le va o le PACK ona o le teteʻe i totonu ma le eseesega o le voltage pe a fesoʻotaʻi tutusa le PACK, faʻamautinoa lelei le saogalemu o le sela ma le ipu puipui.

Uiga

v Fa'apipi'i faigofie

v Lelei faʻavela, mautu le taimi nei, saogalemu maualuga

v Su'ega fa'atuatuaina maualuga maualuga

v O le atigi e matagofie ma limafoaʻi, o loʻo i ai se mamanu faʻapipiʻi atoa, e le susu, e faʻamaonia le pefu, faʻamaonia le susu, faʻamaʻi faʻamalosi, ma isi galuega puipuia.

Fa'atonuga fa'apitoa fa'apitoa

Fua i fafo: 63*41*14mm

Fa'atapula'a nei: 1A, 5A, 15A

Tulaga tatala: molia i luga o le puipuiga lona lua o loʻo iai nei poʻo le faʻaogaina o le vai tatala

Tulaga Fa'asa'oloto: fa'asa'oloto

Galulue vevela:-20 ~ 70 ℃

Fa'amatalaga galuega

1. I le tulaga o feso'ota'iga tutusa, ese'esega o le mamafa e mafua ai le tau i le va o pusa maa,

2. Fa'atapula'a le fua fa'atatau o lo'o fa'atonuina nei, puipuia lelei le laupapa puipuiga maualuga ma le maa.

O le fesoʻotaʻiga i le va o le laupapa puipui i totonu o PACK taʻitasi ma le puipui tutusa ma le fesoʻotaʻiga tutusa i le va o le tele o pusa o loʻo faʻaalia i lefa'atusa.

O mea tau uaea e mana'omia le fa'alogo

1.O le B-/p-plug o le module parallel e tatau ona faʻafesoʻotaʻi muamua, ona sosoo ai lea ma le B + Plug, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le uaea faʻatonutonu,

2.Fa'amolemole ia matua'i fa'atatau i le fa'agaioiga fa'asologa o uaea, e pei o le fa'aliliuina o le fa'asologa o uaea, lea o le a ta'ita'ia ai le fa'aleagaina o le laupapa puipui tutusa o le PACK.

FA'ATELE: BMS ma le shunt protector e tatau ona fa'aoga fa'atasi ae le o fa'afefiloid.

Fa'amaonia

Mo le gaosiga a le kamupani o parallel PACK modules, matou te faʻamaonia le 3 tausaga faʻamaonia i luga o le lelei, pe a fai o le faʻaleagaina e mafua mai i le faʻaogaina le lelei o le tagata, o le a matou faia le toe faaleleia ma se totogi.

 


Taimi meli: Iul-15-2023